Rafinha wordt na zijn goal geknuffeld door Philippe Coutinho

Barcelona mist Messi niet en verslaat Internazionale

FC Barcelona gaat in de Champions League in de groep van PSV stevig aan kop. In Camp Nou werd tegen Internazionale de derde zege op rij geboekt: 2-0.

De thuisploeg moest het stellen zonder z'n vedette Lionel Messi, maar dat deerde niet. Sterker nog: voormalig Inter-speler Rafinha, die Messi verving, maakte na ruim een half uur de 1-0 na een heerlijk passje van Luis Suárez.

Inter kroop pas na de rust wat uit zijn schulp en creëerde een paar kansen, maar werd in het vervolg weer teruggeduwd. Suárez had een aantal mooie acties in petto, maar kreeg de bal maar niet langs de goede doelman Samir Handanovic. Dat lukte Jordi Alba wel. De verdediger schoot in de 83ste minuut binnen in de verre hoek.

Lionel Messi moet geblesseerd toekijken bij FC Barcelona-Inter. Dat doet hij met zoontje Thiago.

PSV speelde eerder op de avond thuis met 2-2 gelijk tegen Tottenham Hotspur.