Wandelaar vindt onthoofd hondje zonder voorpoten in park

time icon Aangepast

Een wandelaar heeft een lugubere vondst gedaan in de Limburgse stad Brunssum. In een park lag een onthoofde hond, waarvan ook de voorpoten ontbraken.

Het gaat om een boomer, meldt 1Limburg. Wie het hondje zo heeft toegetakeld en achtergelaten in het park is niet duidelijk. De gemeente en de politie zijn op sociale media een actie gestart om te achterhalen wie de dader is.

Ger van der Wijst
@GervanderWijst
Lugubere vondst van wandelaar in gebied #Emmapark @Gem_Brunssum . Onthoofd Boomer-hondje zonder voorpoten. Heeft u iets gezien? Bel gemeente (045-5278555) of plaatselijke #politie (0900-8844)
9 maanden geleden

"We roepen mensen die geregeld hun hond uitlaten in het Emmapark op om zich te melden als ze de eigenaar kennen", zegt een woordvoerder van de gemeente. "We hopen de eigenaar snel te kunnen traceren om te achterhalen wat hier gebeurd is. Verder willen we natuurlijk de dader vinden."

Noot van de redactie: Een dag na publicatie van dit artikel bleek het niet te gaan om een hond, zoals de wandelaar meende. Onderzoek van de politie leidde tot de conclusie dat het een konijn betrof.

Dit is een artikel van

STER Reclame