José Mourinho staat onder druk bij Manchester United

Tottenham bezorgt Manchester United tweede nederlaag op rij

Manchester United heeft in de Premier League voor de tweede week op rij een nederlaag geleden. Ditmaal was Tottenham Hotspur op Old Trafford met 3-0 te sterk.

De thuisploeg begon nog wel aardig en had op 1-0 moeten komen via Romelu Lukaku. De Belg kreeg de bal na een blunder van Danny Rose, maar schoot de bal voor een open doel net voorlangs.

De Spurs waren vlak voor de rust al een keer dreigend en sloegen in de tweede helft genadeloos toe. Harry Kane opende met een kopbal uit een corner de score en twee minuten later schoot Lucas Moura de 2-0 binnen na een pass van Christian Eriksen. United kon daar niets tegenover stellen en zag in de slotfase Lucas Moura ook de 3-0 maken.

Lucas Moura scoort twee keer op Old Trafford

Mourinho onder druk

Als José Mourinho nog niet onder druk stond, dan staat hij het nu wel. Manchester United kent onder zijn leiding nu de slechtste seizoensstart sinds het seizoen 1992/1993. Vorige competitieronde verloor United met 3-2 van Brighton & Hove Albion.

Engelse media schrijven pagina's vol over de Portugees. Mourinho is bezig aan zijn derde seizoen als coach in Manchester.