NBC

Glennis Grace heeft het goed gedaan in de kwartfinale van America's Got Talent. De Amsterdamse zangeres zong het nummer Never Enough en zowel het publiek als de jury was enthousiast.

Volgens jurylid Simon Cowell stond Glennis Grace er helemaal. "Je pakte het moment. Ik dacht dat je niet hoger kon zingen en toen ging je tóch hoger zingen. Klasse, briljant, fantastisch!"

Ook de andere juryleden waren positief. Howie Mandel sprak van een "wow-moment". Voormalig Spice Girl Mel B. had alleen kritiek op het zwart-wit gestreepte jasje dat Glennis Grace aanhad: "Als je doorgaat, draag dat jasje dan nooit meer."

Bekijk hier Grace's optreden van Never Enough en de kritiek van de jury:

De concurrentie van Grace bestaat niet alleen uit andere zangers. Ze neemt het ook op tegen twee Japanse mannen die met behulp van verschillende voorwerpen geluiden maken met hun lichamen. Daarnaast strijdt ze tegen de 'Savitsky Cats', katten uit Oekraïne die verschillende kunstjes kunnen.

Het Amerikaanse publiek beslist of Grace inderdaad doorgaat naar de halve finale. In de nacht van woensdag op donderdag wordt de uitslag bekend.

STER reclame