Grijnzende Verstappen: kopstoot bij meer van dit soort vragen

Aangepast
Max Verstappen kijkt sip naar zijn wagen Getty

Hij moest nog een uurtje op de blaren zitten. Max Verstappen meldde zich donderdag in Montreal in een goed humeur voor de internationale persconferentie met het oog op de Grand Prix van Canada, zondag.

Kopstoot

Zijn stemming veranderde wat toen de vragen op hem werden afgevuurd. "Ik word heel moe van die commentaren over mijn rijstijl", zei hij na een vraag van een Engelse verslaggever waarom hij zoveel ongelukken heeft dit Formule 1-seizoen. "Nog meer van dit soort vragen en ik deel een kopstoot uit", liet hij er grijnzend op volgen.

Nate Saunders
@natesaundersF1
Max on questions about recent incidents: "I'm getting really tired of all the questions. I think if I get any more I might headbutt someone."
7 maanden geleden

Verstappen was getergd in het vragenuurtje, dat in zijn geval vooral ging over zijn malheur dit seizoen. "Monaco en China waren fouten van mij, maar het heeft geen zin daarover te blijven praten. Ik word daar heel moe van. Het zou fijn zijn als er andere vragen worden gesteld", hield de Red Bull-coureur zijn gehoor voor.

"Ik wil niet meer terugkijken. Ik wil vooruit. Ik weet wat goed was, wat beter moet. Ik heb te weinig punten, maar dat ligt niet alleen aan mij. Het wordt groter gemaakt dan het is. In Monaco crashte ik ooit drie keer in een weekeinde. Dat was erger", zei hij over zijn ervaring in 2016.

STER Reclame