Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk
NOS VoetbalAangepast

Van Dijk en Wijnaldum vieren feest na bereiken Champions League-finale

Liverpool maakt zich op voor Champions League-finale tegen Real Madrid. Een lekker vooruitzicht voor de Nederlanders bij Liverpool, Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk.

Van Dijk: "Je kon zien dat Roma een boost had gekregen door de twee tegentreffers bij ons. Dat maakte het lastig. Maar we staan in de finale. Dat we verloren hebben boeit me niet."

Liverpool verloor de return in de halve finales met 4-2 in Rome, maar de 5-2 zege van vorige week in Engeland was voldoende om de finale te bereiken.

We gaan naar Kiev voor de finale tegen Real Madrid. Dat is toch geweldig?

Virgil van Dijk

"We gaan naar Kiev voor de finale tegen Real Madrid. Dat is toch geweldig? Dat wordt een mooi potje. Ik heb er nu al zin in, maar laten we eerst onszelf in de Premier League gewoon nog kwalificeren voor de Champions League van komend seizoen", sprak Van Dijk voor de camera's van Veronica.

Scorende Wijnaldum

Wijnaldum maakte zijn eerste doelpunt in de Champions League. "Perfecte timing", zo oordeelde hij over de 1-2. "Real is natuurlijk een fantastisch team. Maar wij hebben ook goede spelers, dus het wordt een mooie wedstrijd."

Wijnaldum en Van Dijk zijn na Arjen Robben (Bayern München) in 2013 de eerste Nederlandse voetballers die weer een Champions League-finale gaan spelen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl