ANP
NOS VoetbalAangepast

Feyenoord grijpt in en neemt afscheid van Wouters

Na een teleurstellend seizoen heeft Feyenoord besloten om het aflopende contract van de 57-jarige assistent-trainer Jan Wouters niet te verlengen. Na drie seizoenen nemen beide partijen afscheid van elkaar.

Technisch directeur Martin van Geel zegt desondanks vanaf dag één tevreden te zijn geweest over Wouters. "Mede dankzij zijn goede werk zijn de afgelopen drie jaar vier prijzen binnengehaald."

"Dat de directie toch besloten heeft niet te verlengen, is puur omdat we denken dat het goed is als er na een aantal jaren weer een nieuwe impuls wordt toegevoegd aan de trainersstaf."

Van Geel: wijziging in staf zou kunnen, ja

Wouters is net als Jean-Paul van Gastel assistent van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst. Op de dag van de bekerhuldiging, afgelopen maandag, liet Van Geel al doorschemeren wijzigingen door te willen voeren in de staf.

"Dat zou kunnen", zei Van Geel. "Deze staf is alweer een heel aantal jaren bij elkaar. Dus we kijken er elk jaar naar en we evalueren natuurlijk."

Feyenoord hoopt snel een opvolger te vinden voor Wouters. De naam van Dirk Kuijt zong ook rond, maar hij is komend seizoen trainer van het team onder 19 van de Rotterdammers.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl