ANP
NOS NieuwsAangepast

Frank Dane naar ochtend 538, Sharid Alles nieuwe zendermanager 3FM

De radiotransfer hing al een tijd in de lucht en nu heeft Radio 538 het nieuws bevestigd: Frank Dane volgt in januari Edwin Evers op bij de populaire ochtendshow van de zender.

Dane begon 18 jaar geleden als dj bij Radio 538 en spreekt van een radiodroom die uitkomt. Hij heeft er nu een programma in de middag en verving Evers al bij ziekte en vakanties.

Later dit jaar wordt meer bekend over de invulling van de nieuwe ochtendshow. "Ik ga mijn stinkende best doen om de leukste show van Nederland te maken, maar eerst nog negen maanden genieten van Evers Staat Op",

3FM
Sharid Alles

Sharid Alles is de nieuwe zendermanager van 3FM. Ze is nu nog programmaleider van NPO FunX. Daarvoor was ze (eind)redacteur, producer en presentator bij KRO-NCRV en de VPRO. Ze heeft al eerder bij 3FM gewerkt als programmamaker.

Alles begint op 1 juli als zendermanager; ze volgt dan Diederik van Zessen op. Ze moet 3FM uit het slop halen; het radiostation kampt al lange tijd met tegenvallende luistercijfers.

Sharid Alles heeft er alle vertrouwen in dat het goed komt. "NPO 3FM heeft alles wat een goed radiomerk moet hebben: een kloppend muziekhart, zeer getalenteerde dj's, geweldige eigen evenementen als de 3FM Awards en 3FM Serious Request en een groot online-platform", zegt ze.

Allround

Jurre Bosman, directeur NPO Radio, is blij met de komst van de 37-jarige Alles. "Sharid is een allround radiomaker. Als programmaleider heeft ze een grote bijdrage geleverd aan het huidige succes van FunX. Zo heeft ze veel nieuw talent bij de zender binnengehaald en het FunX Verkiezingsdebat georganiseerd."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl