Stefan de Vrij stapte in 2014 voor zo'n 8,5 miljoen euro over van Feyenoord naar Lazio
NOS VoetbalAangepast

Feyenoord stapt naar CAS om miljoenen te krijgen van Lazio

Feyenoord heeft bij het CAS een klacht ingediend over een betalingsachterstand van Lazio wat betreft de transfer van Stefan de Vrij. De Italianen namen de centrumverdediger in 2014 voor zo'n 8,5 miljoen euro over van de Rotterdammers, die echter nog steeds op betaling van de laatste termijn van de afkoopsom wachten.

"Omdat we de laatste termijn van de transfersom van Lazio niet op onze rekening hebben ontvangen, hebben we de zaak geruime tijd geleden aanhangig gemaakt bij het CAS. We zijn in afwachting van de uitspraak", aldus Feyenoord. De Rotterdamse club wil niet zeggen hoeveel de Italiaanse club nog moet betalen.

Lazio zou de laatste twee miljoen euro hebben overgemaakt naar oplichters

In de Italiaanse pers dook woensdag het opmerkelijke verhaal op dat Lazio de laatste twee miljoen euro zou hebben overgemaakt naar oplichters die zich hadden voorgedaan als Feyenoord. Het geld zou zijn overgeschreven naar een Nederlandse rekening, die echter niet op naam van de Rotterdammers staat.

De Vrij (26) is bezig aan zijn laatste seizoen bij Lazio. Hij stapt transfervrij over naar een andere club. Internazionale wordt nadrukkelijk met de Oranje-international in verband gebracht.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl