Stefan de Vrij komt transfervrij over van Lazio
NOS VoetbalAangepast

'De Vrij verkiest Inter boven Barcelona en Man City'

De toekomst van Stefan de Vrij ligt in Milaan. De 26-jarige verdediger staat volgens La Gazzetta dello Sport op het punt een vijfjarig contract te tekenen bij Internazionale.

De Nerazzurri troeven naar verluidt Barcelona en Manchester City af in de race om de transfervrije De Vrij, die jaarlijks 4,2 miljoen euro op zou gaan strijken in het Giuseppe Meazza. Inter wordt al maanden in verband gebracht met De Vrij.

Stefan de Vrij kwam 34 maal uit voor het Nederlands elftal

De felbegeerde centrumverdediger komt over van Lazio, dat hij medio februari meedeelde zijn aflopende contract niet te verlengen. De Romeinen namen De Vrij in 2014 voor zo'n 8,5 miljoen euro over van Feyenoord, nadat hij indruk had gemaakt op het WK in Brazilië.

Bij Lazio groeide de 34-voudig international in no time uit tot basisspeler. In zijn tweede seizoen stond De Vrij bijna een jaar aan de kant met een blessure aan zijn linkerknie.

Asamoah

De Vrij is volgens La Gazzetta niet de enige speler die komende zomer transfervrij overstapt naar Inter. Ook Juventus-back Kwadwo Asamoah zou volgend seizoen uitkomen voor de huidige nummer vier van de Serie A.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl