Luis León Sanchez is de drager van de gele trui in Parijs-Nice
NOS SportAangepast

De sport van woensdag bij de NOS

Veel wielrennen en voetbal vandaag op het sportprogramma bij de NOS. Met etappe vier in Parijs-Nice en de start van Tirreno-Adriatico in Italië. In de Champions League staan twee duels op de agenda.

De vierde etappe in Parijs-Nice is een individuele tijdrit van 18,5 kilometer van La Fouillouse naar Saint-Étienne. Vanaf 15.15 uur is de rit rechtstreeks te volgen via een livestream op NOS.nl. In het Sportjournaal (vanaf 18.45 uur op NPO 1) volgt een samenvatting.

Start van Tirreno-Adriatico

Daarnaast wordt er ook in Italië gefietst. Tirreno-Adriatico gaat van start met een ploegentijdrit van 21,5 kilometer in Lido di Camaiore.

Manchester City viert een doelpunt tegen FC Basel

In de Champions League staan vandaag twee duels op het programma. Inzet: een plaats in de kwartfinales. Manchester City ontvangt FC Basel (eerste duel: 4-0) en Juventus gaat op bezoek bij Tottenham Hotspur (eerste duel 2-2).

Beide wedstrijden zijn te volgen via een liveblog op NOS.nl en in het sportgedeelte van Nieuwsuur (vanaf 22.40 uur op NPO 2) volgt een samenvatting van Tottenham-Juventus.

WK allround

Verder vandaag aandacht voor de WK allround, die aankomend weekend plaatsvinden in Amsterdam en in Langs de Lijn En Omstreken (vanaf 20.30 uur op NPO Radio 1) is baanwielrenner Harrie Lavreysen te gast.

De uitzendingen van woensdag 7 maart

Tijd Programma Waar?
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
15.15 uur Parijs-Nice: etappe vier NOS.nl
18.45 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
20.45 uur Liveblog Champions League NOS.nl
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl