NOS VoetbalAangepast

Labyad mag geruild Ajax-shirt niet aan van ploeggenoten

Na het gelijkspel van FC Utrecht tegen Ajax ruilt Zakaria Labyad van shirt met Hakim Ziyech, maar als hij dat tijdens het bedanken van het Utrecht-publiek wil aantrekken, komen zijn medespelers in opstand.

Naast aanvoerder Willem Janssen windt vooral Sean Klaiber zich er over op. Hij probeert het Ajax-shirt zelfs uit Labyads handen te trekken. De aanvaller trekt het shirt vervolgens binnenstebuiten aan, maar ook dat wordt niet geaccepteerd. Een hesje is de oplossing.

In Utrecht wordt Ajax gezien als de grote vijand. En Labyad staat al geruime tijd in de belangstelling van de Amsterdammers, maar tot een transfer is het nog niet gekomen.

Labyad vindt commotie onzin

"Ik kan lastig met deze kou in mijn blote bast gaan lopen", kijkt Labyad terug op het incident "Tijdens de wedstrijd wil je oorlog maken, na de wedstrijd moet het over zijn. We moeten stoppen met dat gedrag. Eigenlijk is alle commotie onzin."

Labyad na ophef over Ajax-shirt: we moeten stoppen met dat gedrag

Ook zijn eventuele transfer naar Ajax komt weer ter sprake. "Ik heb nog geen moment gedacht dat ik Ajacied ben. Het is 99 procent zeker dat ik deze winter bij Utrecht blijf", laat hij weten.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl