Peter Bosz na de 4-4 tegen Schalke 04
NOS VoetbalAangepast

Bosz: zelfs 4-0 is niet genoeg om een wedstrijd te winnen

Borussia Dortmund-trainer Peter Bosz kon na de 4-4 tegen Schalke 04 zijn ongeloof nauwelijks in woorden uitdrukken. "Zelfs 4-0 is niet genoeg om een wedstrijd te winnen", zei hij tegen Fox Sports.

Dortmund verspeelde een ruime 4-0 voorsprong. Nadat Schalke 04 de 4-2 had gemaakt, kreeg spits Pierre Emerick Aubameyang zijn tweede gele kaart en nam de druk toe. Toch denkt Bosz niet dat die rode kaart het omslagpunt in de wedstrijd was.

Bosz na weggeven 4-0 voorsprong

Angst

"Dat was denk ik de 4-1. Normaal gesproken is er dan nog niets aan de hand, maar in deze ploeg heerst er dan angst. We vergaten in hoog tempo te combineren. We speelden terug op de keeper, die het spel vervolgde met een lange bal. Schalke 04 profiteerde optimaal."

Volgens Duitse media is de kans aanwezig dat Bosz wordt ontslagen bij Borussia Dortmund. De krant Bild schreef afgelopen week dat een overwinning op Schalke 04 noodzakelijk was om een ontslag te voorkomen. Bosz wil daar niets van weten.

"Ik lees geen Duitse media. Ik lees geen Nederlandse media. Voor mij betekent het niets. Als het aan mij ligt zit ik de volgende wedstrijd op de bank."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl