Mimoun Mahi (l) en Oussama Idrissi
NOS VoetbalAangepast

Groningen heft verbanning Mahi en Idrissi per direct op

Technisch manager Ron Jans liet het zondagavond in Studio Voetbal al doorschemeren en FC Groningen heeft de daad bij het woord gevoegd: de bannelingen Mimoun Mahi en Oussama Idrissi keren per direct terug in de selectie.

De twee werden ruim een week geleden disciplinair gestraft na 'ontoelaatbaar gedrag', waardoor ze de bekerwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade en het competitieduel met Sparta in Rotterdam misten.

Onhoudbare situatie?

Beide duels gingen verloren en daardoor werd de malaise bij Groningen, dat veertiende staat, alleen maar groter. "Er kan een situatie ontstaan die niet te houden is", zei Jans gisteren. De club kan Mahi en Idrissi goed gebruiken om het tij te keren.

Jans: er kan een situatie ontstaan die niet te houden is

Het is niet bekend wat de twee precies misdaan hebben, maar allebei hebben ze spijt van hun gedrag. Mahi: "Daarvoor heb ik mijn oprechte excuses aangeboden. Nu wil ik niets liever dan het team weer helpen en gaan trainen en voetballen."

Idrissi sluit zich hierbij aan: "Ook ik heb iets niet goed gedaan en het gevolg daarvan is bekend. Ik ben erop gebrand weer aan te sluiten bij de eerste selectie en te laten zien dat ik ook een hele goede rol in het team kan hebben."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl