Een helikopter vliegt boven het gebied rond de geestelijke forensisch psychiatrische kliniek Altrecht Aventurijn.
NOS NieuwsAangepast

Omgeving Den Dolder uitgekamd in zoektocht naar Anne Faber

Op de elfde dag van Anne Fabers vermissing zoeken de mobiele eenheid, militairen, veteranen, brandweer, boa's, vrijwilligers, vrienden en familie verder naar de 25-jarige Utrechtse.

Leger en politie doorzoeken tuinen, een politiehelikopter vliegt boven de Dolderseweg in Den Dolder. Ook de omgeving van de Fornheselaan ten noorden van Den Dolder wordt doorzocht.

Militairen zoeken in tuinen Den Dolder

"We willen allemaal dat Anne snel gevonden wordt", zei politiewoordvoerder Cornelie Hogeveen in het NOS Radio 1 Journaal.

De gisteren aangehouden verdachte, een veroordeelde zedendelinquent, wordt de komende dagen verder verhoord. De politie heeft gisteren zijn kamer in een psychiatrische kliniek in Den Dolder doorzocht, op zoek naar informatie die kan leiden naar Fabers verblijfplaats.

Scenario's

Op de vraag of Faber mogelijk nog in leven is, antwoordde Hogeveen: "Hoop moet je altijd hebben. Maar met het verstrijken van de tijd moet je ook met andere scenario's rekening houden."

Hoe het onderzoek tot de verdachte leidde, wil de politie niet zeggen. "Dat kan het onderzoek schaden." Anne Faber wordt sinds vrijdagavond 29 september vermist.

  • ANP
    Op de elfde dag van Anne Fabers vermissing wordt verder gezocht naar de 25-jarige Utrechtse.
  • NOS
  • NOS
  • NOS
    Militairen zoeken in de omgeving van Den Dolder verder

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl