Volleybalcoach Morrison: trots, maar we moeten beter worden

Aangepast
CEV

Aan het begin van het EK volleybal was er kritiek op bondscoach Jamie Morrison en de Oranjespeelsters: er zou te weinig energie en inzet in de ploeg zitten. De selectie reageerde met het behalen van een zilveren medaille.

Na de verloren finale tegen Servië (3-1) kwam Morrison terug op alle kritiek. "Je mag aan ons niveau twijfelen of aan mijn coaching, maar nooit aan de werklust van de meiden. Ze hebben alles gegeven."

Morrison: "Ik zal nooit zeggen dat we geen zwakke plekken hebben. Bovendien waren er mensen geblesseerd aan het begin van het toernooi. Ik ben blij met wat ik gezien heb."

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

'Je mag aan mij twijfelen, maar niet aan mijn volleybalsters'

Tegen Servië kwam Oranje er geen moment aan te pas. "We kunnen van ze leren, maar we moeten ook ons eigen spel blijven ontwikkelen. Zij vonden telkens de gaten in de defensie, dat was het verschil met ons", analyseerde Morrison.

Trots

De coach benadrukte trots te zijn op zijn meiden. Alleen de beginfase van de finale zinde hem niet. "We begonnen wat mat, ik moest ze energie geven. Daarna kwamen we in de wedstrijd. We moeten beter worden, maar ik ben trots op de groep."

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Volleybalsters Oranje grijpen naast Europese titel

STER Reclame