Kylian Mbappé
NOS VoetbalAangepast

Geslaagd PSG-debuut Mbappé, Dost matchwinner bij Sporting

Kylian Mbappé heeft een vliegende start gemaakt bij Paris Saint-Germain. De huurling van AS Monaco, die volgend jaar voor 180 miljoen euro definitief wordt overgenomen, had met een treffer en een assist een belangrijk aandeel in de 5-1 zege bij FC Metz.

Ook Edinson Cavani (twee keer) en Neymar kwamen tot scoren voor de bezoekers. Lucas Moura nam het vijfde Parijse doelpunt voor zijn rekening.

PSG nam pas afstand nadat FC Metz in de 56ste minuut met tien man verder moest na een rode kaart voor Benoit Assou-Ekotto. Op dat moment stond het 1-1.

Na vijf competitiewedstrijden is Paris Saint-Germain nog foutloos. Landskampioen AS Monaco kan morgen met winst tegen Nice hetzelfde kunstje flikken.

Sporting wint door late goal Dost

Bas Dost kroonde zich bij Sporting Portugal tot matchwinner door bij CD Feirense diep in blessuretijd vanaf de stip de 3-2 binnen te schieten. De Oranje-international staat inmiddels op vier goals.

Zo won Sporting ook de vijfde competitiewedstrijd. Alle treffers vielen overigens in het laatste halfuur van de wedstrijd.

Bas Dost gaat uit zijn dak na de winnende goal tegen Feirense

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl