Kylian Mbappé bij de presentatie
NOS VoetbalAangepast

Mbappé wil droom PSG waarmaken: de Champions League winnen

"Voor mij was het geen optie dat hij niet in Frankrijk zou blijven", stelde voorzitter Nasser Al-Khelaifi van Paris Saint-Germain woensdag tijdens de presentatie van Kylian Mbappé in Parijs.

PSG huurt het talent voor een jaar van AS Monaco en koopt hem daarna voor 180 miljoen euro. "Dit is een groot moment voor de club, voor Frankrijk, voor de Ligue 1 en voor alle Franse clubs", vervolgde Al-Khelaifi.

Mbappé wil de Champions League winnen met PSG

Mbappé stond ook in de belangstelling van onder meer Real Madrid, maar tot een transfer kwam het niet. "Ik wil ook nog niet weg uit Frankrijk na slechts een half jaar op het hoogste niveau", zegt hij.

"Met PSG kunnen we door hard te werken en met veel respect en bescheidenheid ons doel bereiken en veel prijzen winnen en de droom van de club waarmaken: de Champions League winnen", aldus Mbappé.

Kylian Mbappé (m) en zijn familie bij de presentatie

Zijn overgang naar Parijs was niet alleen een sportieve keuze. Mbappé keert terug naar de stad waar hij vandaan komt. Hij groeide op in de Parijse banlieu Bondy. "Ik wil ook graag terug naar de stad, waar ik vandaan kom en ben opgegroeid."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl