Ri Sol-ju (links) naast haar echtgenoot, de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un EPA

De vrouw van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un is voor de derde keer bevallen. Het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap meldt dat op basis van informatie van de inlichtingendiensten in Seoul.

Ri Sol-ju, de echtgenote van de Kim Jong-un, zou het kind al in februari ter wereld hebben gebracht. Het Noord-Koreaanse regime heeft niks over de geboorte gezegd. Ook het geslacht en de naam van de baby zijn niet bekendgemaakt.

Er gingen al geruchten dat Ri Sol-ju zwanger zou zijn. Vorig jaar werd ze ongeveer negen maanden niet in het openbaar gezien. Ze had al twee kinderen met Kim Jong-un, waarvan een waarschijnlijk een meisje is.

Trouwerij

De voormalig zangeres van een Noord-Koreaanse popgroep zou in 2009 zijn getrouwd met de leider van het communistische land. Hun eerste en tweede kind werden vermoedelijk geboren in 2010 en 2013.

Noord-Korea verkeert momenteel in een diepe diplomatieke crisis met Japan, Zuid-Korea en de Verenigde Staten. Het land vuurde gisteren een raket af die over Japan vloog en in zee terechtkwam.

STER reclame