Valentin Verga
NOS SportAangepast

EK hockey dag 4: Oranjemannen maken zich op voor België

Na de eerste overtuigende overwinning van de hockeymannen op Spanje mogen ze het vanavond opnieuw proberen tegen België. Een flinke kluif: de Red Lions wonnen vorig jaar zilver op de Olympische Spelen.

De tweede groepswedstrijd van Oranje begint vanavond om 20.00 uur. Uiteraard gaan we al eerder voorbeschouwen: vanaf 19.30 uur laat Marc Lammers op NPO 3, NOS.nl en NPO Sport zijn licht schijnen over de wedstrijd.

Meer hockey zien vandaag? Dat kan. In totaal staan er in Amstelveen vier wedstrijden op het programma en die zijn allemaal live te zien op NOS.nl en NPO Sport.

Wedstrijden maandag 21 augustus

Tijdstip Wedstrijd Waar te zien?
12.30 uur Spanje-Oostenrijk (mannen) NPO Sport en NOS.nl
14.45 uur Ierland-Polen (mannen) NPO Sport en NOS.nl
17.00 uur Engeland-Duitsland (mannen) NPO Sport en NOS.nl
20.00 uur Nederland-België (mannen) NPO 3, NPO Sport en NOS.nl

Dagelijks doen twee gevestigde namen uit de hockeywereld een voorspelling over wat de dag gaat brengen. Vraag is wie van die twee de meeste kijk heeft op het spelletje? Zondag mochten Bram Lomans en Ellen Hoog in de glazen bol kijken. Veel gaven de twee niet op elkaar toe, maar uiteindelijk bleek Ellen Hoog toch de grootste voorspellende gaven te hebben.

Vandaag hebben we ook in de Supertoto een clash tussen Nederland en België. De Belg Tom Boon en oud-Oranje-international Floris Jan Bovelander gaan de strijd aan voor een plekje op de Wall of Fame.

EK Hockey supertoto maandag

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl