HEMA-Medewerkster Dorah op de foto met Maradona
In samenwerking met
Omroep Brabant
NOS NieuwsAangepast

Diego Maradona probeert rookworst te scoren in HEMA Mierlo

Voetballegende Diego Maradona heeft een bezoek gebracht aan de HEMA in Mierlo. Hij was er vanochtend met twee spelers van FC Fujairah uit de Verenigde Arabische Emiraten, waar hij hoofdtrainer is. De club is momenteel op trainingskamp in de Brabantse plaats.

Maradona was ruim een uur in de winkel. Medewerkster Dorah Abdullah zegt tegen Omroep Brabant dat het personeel stomverbaasd was. "Hij vroeg of ik een rookworst voor hem kon opwarmen, maar we hebben geen keuken," vertelt ze.

De 18-jarige Dorah had eerst niet door wie ze voor zich had. "De twee voetballers spraken Arabisch tegen elkaar en mijn ouders komen ook uit het Midden-Oosten. Ze vroegen naar mijn afkomst. Toen hebben we in het Arabisch met elkaar gepraat. Een van de voetballers zei toen: Weet je wel wie dat is? Dat is Maradona!"

Pyjama

Maradona liep ruim een uur door de winkel. Volgens het personeel was er op dat moment maar één andere klant in de zaak. De voormalig voetballer kocht voor zeker 400 euro aan spullen, waaronder verzorgingsproducten en een donkerblauwe pyjama.

Volgens Dora ging Maradona met alle medewerkers op de foto en was hij heel vriendelijk tegen iedereen.

Advertentie via Ster.nl