Huntelaar en Keizer op de training van Ajax
NOS SportAangepast

De sport van woensdag bij de NOS

Houdt Ajax zicht op het hoofdtoernooi van de Champions League? Die vraag wordt vanavond (aftrap 20.45 uur) beantwoord als de Amsterdammers in de Arena tegen OGC Nice om een plaats in de play-offs strijden. De eerste wedstrijd eindigde in 1-1.

In Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 doen Arman Avsarogulu en Jeroen Elshoff verslag van het duel. De wedstrijd is ook te volgen via een liveblog op NOS.nl. Een samenvatting is te zien in het late Journaal om 23.26 uur op NPO 1.

Lieke Martens

Verder blikken we via al onze media vooruit op de halve finale van de Nederlandse voetbalvrouwen tegen Engeland. Die wedstrijd wordt donderdagavond (aanvang 20.45 uur) gespeeld in Enschede.

Ook is er aandacht voor PSV, dat morgen in Kroatië een 1-0 thuisnederlaag moet goedmaken in de voorronde van de Europa League.

Op de WK beachvolleybal beginnen de vrouwen aan de knockoutfase. Beide Nederlandse koppels komen in actie: Manon Flier en Marleen van Iersel beginnen om 12.30 uur en Madelein Meppelink en Sophie van Gestel om 15.30 uur. Vanaf vrijdag zendt de NOS dagelijks wedstrijden live uit op NPO 1.

De uitzendingen van woensdag

Tijd Uitzending Kanaal
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
20.00 uur Liveblog Ajax-OGC Nice NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.30 uur Nieuwsuur NPO 2
23.21 uur Sport in het late Journaal NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl