PSV-trainer Phillip Cocu
NOS VoetbalAangepast

PSV gaat een warme transferzomer tegemoet

PSV is op de transfermarkt nog lang niet klaar. De verwachting is dat de selectie, die vanmiddag om 12.00 uur aan de eerste training begint, de komende weken nog de nodige wijzigingen zal ondergaan.

Vooral de achterste linie vraagt om versterking. Door het vertrek van Héctor Moreno naar AS Roma levert de selectie ervaring (én doelpunten) in. In de wandelgangen valt de naam van AZ-speler Derrick Luckassen als opvolger van Moreno.

Vakantie

Trainer Phillip Cocu hoeft nu nog geen nieuwe spelers te introduceren op de Herdgang. Weliswaar heeft PSV de Mexicaan Hirving Lozano deze zomer ingelijfd, maar hij zal zich maandag nog niet melden in Eindhoven. Lozano en landgenoot Andrés Guardado hebben na hun deelname aan de Confederations Cup twee weken vakantie gekregen.

Santiago Arias sluit halverwege de week weer aan bij de selectie van PSV. De Colombiaan heeft te horen gekregen dat hij bij een goed bod mag vertrekken uit Eindhoven.

PSV hoopt op beter in het komende seizoen
Hirving Lozano, de zomeraanwinst van PSV

De PSV-supporters zullen vandaag een aantal oude bekenden tegenkomen. Zo keren Adam Maher (Osmanlispor), Marcel Ritzmaier (Go Ahead Eagles) en Jordy de Wijs (Excelsior) al dan niet tijdelijk terug, nadat ze het voorbije seizoen waren verhuurd.

De Wijs krijgt de kans te bewijzen dat hij de opengevallen plek van Moreno kan opvullen.

Keepers

Ook is het nog niet duidelijk wie er dit seizoen onder de lat staat. Jeroen Zoet geldt nog altijd als kandidaat om te worden verkocht, terwijl derde doelman Hidde Jurjus is verhuurd aan Roda JC.

Jeroen Zoet

PSV lijkt het niet aan te durven om Remko Pasveer door te schuiven als eerste doelman. Pasveer onderhandelt momenteel met Vitesse over een overgang naar de club uit Arnhem.

Willems en Van Ginkel

Daarnaast is het nog onduidelijk wat er gebeurt met Jetro Willems. De linksback is toe aan een nieuwe uitdaging en PSV hoopt bovendien nog wat aan hem te verdienen.

En wat gebeurt er met Marco van Ginkel? De middenvelder werd de afgelopen zes maanden gehuurd van Chelsea en heeft wel oren naar een permanent verblijf in Eindhoven.

Het moge duidelijk zijn dat PSV een warme transferzomer tegemoet gaat.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl