1. Ga naar het menu
  2. Ga naar de inhoud
Pauline Broekema/NOS
NOS NieuwsAangepast

Verdachte dood Savannah langer vast, voorbijgangers bevraagd

De verdachte in de zaak van het 14-jarige meisje Savannah uit Bunschoten blijft langer vastzitten. De rechter-commissaris heeft besloten dat er voldoende aanleiding is om zijn voorarrest met twee weken te verlengen.

Savannah werd zondagochtend dood gevonden in een sloot op een industrieterrein in Bunschoten, drie dagen nadat ze als vermist was opgegeven. Ze was om het leven gebracht. De verdachte van zestien werd een dag later aangehouden.

NOS

Op en rond het industrieterrein in Bunschoten doet de politie vandaag een passantenonderzoek. Ook in de Amersfoortse wijk Hoogland, waar de fiets van Savannah werd gevonden, worden voorbijgangers bevraagd.

Rechercheurs willen daarmee een beeld krijgen van wat er met Savannah is gebeurd. "Ook als je denkt dat je informatie er niet toe doet. Altijd bellen", zegt een politieman tegen een groep jongeren.

Over de toedracht zijn tot dusver geen mededelingen gedaan. Wel heeft de politie in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de zaak. De politie zoekt mensen die de fiets van Savannah vlak bij een bushalte hebben gezien en vraagt zich wie de fiets daar heeft neergezet. Ook roept de politie mensen met beveiligingscamera's in het gebied op de beelden hiervan te delen.

Wie heeft de fiets van Savannah gezien?

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl