Hans van Breukelen, de technische man van de KNVB
NOS VoetbalAangepast

Van Breukelen: we gaan het allemaal uitleggen

De KNVB komt binnenkort met een uitleg waarom Henk ten Cate niet de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal is geworden. Dat laat technisch directeur Hans van Breukelen weten. De KNVB is momenteel in onderhandeling met Dick Advocaat.

"Op het moment dat we een nieuwe bondscoach gaan presenteren gaan we het allemaal uitleggen", zei Van Breukelen bij aankomst bij De Kuip. De technisch directeur van de KNVB is aanwezig bij de bekerfinale AZ-Vitesse.

Van Breukelen: ik ga het allemaal uitleggen

Van Breukelen wil verder niet ingaan op vragen over het bondscoachschap. Of het verhaal van Ten Cate klopt houdt hij open. De voormalig coach van Ajax liet zelf een week geleden weten de nieuwe bondscoach te zullen worden, maar haakte vervolgens toch af toen Van Breukelen om meer bedenktijd vroeg.

Door alle verwarring die is ontstaan, werd Van Breukelen de voorbije dagen bestookt met vragen om uitleg. "Ik begrijp dat je dat wil weten, maar ik vertel het als het moment daar geschikt voor is. Dus als we een persconferentie geven", zei Van Breukelen tegen verslaggever Joep Schreuder.

Wanneer de KNVB de nieuwe bondscoach gaat presenteren, is nog niet bekend. Of dat dinsdag is, wil Van Breukelen niet zeggen. "Jullie weten telkens meer dan ik", laat hij weten.

De soap van de KNVB: wanneer een nieuwe bondscoach?

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl