NOS SportAangepast

De sport van woensdag bij de NOS

Het is bijna kerst en dat betekent dat het weer tijd is voor het NOS/NOC*NSF Sportgala. Vanavond weten we onder meer wie zich voor altijd de beste Nederlandse sportman en sportvrouw van het jaar 2016 mogen noemen.

NOS/NOC*NSF Sportgala live bij de NOS

Vanzelfsprekend besteedt de NOS veel aandacht aan het Sportgala. Al vanaf 12.00 uur zijn we er op NOS.nl bij met een liveblog waarin de voorbereidingen vanuit de RAI in Amsterdam op de voet worden gevolgd.

Via Facebook (vanaf 18.00 uur) neemt presentatrice Rivkah op het Veld je mee over de rode loper en spreekt ze prominente gasten, sporters en genomineerden. In het Sportjournaal (vanaf 18.45 uur op NPO 1) blikken we vooruit en later in Nieuwsuur (vanaf 22.40 uur op NPO 2) kijken we terug.

Uitzending

De uitzending van het Sportgala begint om 20.30 uur op NPO 1. Ook in Langs de Lijn En Omstreken en via een liveblog op NOS.nl is het Sportgala te volgen. De presentatie wordt verzorgd door Dione de Graaff en Tom Egbers.

  • NOS
    Genomineerden Sportploeg van het Jaar 2016
  • NOS
    Genomineerden Sportcoach van het Jaar 2016
  • NOS
    Genomineerden Paralympiër van het Jaar 2016

Dorian van Rijsselberghe, Ferry Weertman, Tom Dumoulin, Sven Kramer en Max Verstappen zijn genomineerd voor de eretitel Sportman van het Jaar.

De genomineerden voor Sportvrouw van het Jaar zijn Anna van der Breggen, Sharon van Rouwendaal, Marit Bouwmeester, Elis Ligtlee, Sanne Wevers en Dafne Schippers.

De uitzendingen van woensdag 21 december

Tijd Programma Medium
12.00 uur NOS | NOC*NSF Sportgala (voorbereiding) Liveblog op NOS.nl
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.00 uur NOS | NOC*NSF Sportgala (rode loper) Facebook
18.45 uur Sportjournaal NPO1 en NOS.nl
20.30 uur NOS | NOC*NSF Sportgala (uitzending) NPO 1 en NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn en Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl