NOS SportAangepast

Van de rode loper tot de afterparty: zo volg je het Sportgala

Woensdagavond worden in de RAI in Amsterdam de sportprijzen verdeeld op het NOS | NOC*NSF Sportgala. We zijn er de hele dag bij op tv, radio, internet en Facebook.

12.00 uur liveblog op NOS.nl

We trappen de dag af op onze website. Hier kun je alles vinden over de voorbereidingen voor het Sportgala. Gaat de generale repetitie in de RAI goed? Hebben de genomineerden hun jurken en smokings al klaarliggen? Je volgt het allemaal via ons liveblog op NOS.nl.

18.00 uur rode loper op Facebook

Voor de sporters in de zaal gaan zitten, komen ze over de rode loper. Daar worden ze opgevangen door presentatrice Rivkah op het Veld. Bekijk de eerste beelden van de Nederlandse sporters in hun gala-outfit live via de Facebook-pagina van NOS Sport.

Rivkah legt de rode loper vast uit voor het Sportgala

19.57 uur Preview

Presentator Sjoerd van Ramshorst biedt, voorafgaand aan het Achtuurjournaal, een kleine opwarmer. De laatste voorbereidingen, een blik achter de schermen vanaf de rode loper.

20.30 uur NOS | NOC*NSF Sportgala op NPO 1

De uitzending. In de RAI blikken we terug op het prachtige sportjaar 2016 en worden natuurlijk de prijzen uitgereikt. Wie worden de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Coach, Paralympisch Sporter en Young Talent van het jaar? Alles wordt in goede banen geleid door gastheer en -vrouw Tom Egbers en Dione de Graaff.

Woensdag 21 december: Sportgala op NPO 1

20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken

Ook op Radio 1 is alles te volgen rond het Sportgala. Vanaf 20.30 uur houden de presentatoren Robbert Meeder en Renze Klamer je op de hoogte vanuit de RAI.

22.00 uur Langs de Lijn En Omstreken afterparty

Zoals gewoonlijk komen na afloop de winnaars langs op de afterparty bij het radioprogramma Langs de Lijn En Omstreken. Vanaf 22.00 uur is dit ook te zien via een livestream op NOS.nl en op Facebook.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl