NOS VoetbalAangepast

Van Bronckhorst: totale offday, maar toch trots

Trainer Giovanni van Bronckhorst incasseerde met Feyenoord de eerste competitienederlaag van het seizoen, maar gaf zijn team na afloop in de kleedkamer toch complimenten. Mede door het overlijden van de moeder van Tonny Vilhena had Feyenoord een zware week achter de rug.

Van Bronkhorst: ben trots op mijn team

"Ik ben trots hoe we deze week zijn doorgekomen en ik ben trots waar we nu staan", aldus Van Bronckhorst. "Ook al hebben we niet gewonnen, we staan nog steeds waar we willen staan. Ik ben dan ook totaal niet boos geworden."

Van Bronckhorst: totale offday

Alle spelers van Feyenoord waren vrijdag aanwezig bij de uitvaart van de moeder van Vilhena. De middenvelder zat zondag met de geblesseerde Karim El Ahmadi op de tribune in de Adelaarshorst, waar hij in de 52ste minuut met applaus steun kreeg van de toeschouwers.

Go Ahead Eagles en Feyenoord klappen voor Vilhena

"Dat het vandaag een totale offday was, weten we allemaal", aldus Van Bronckhorst. "Vanaf het begin zaten we totaal niet in de wedstrijd. We konden nergens aanspraak op maken. Ik kan het niet uitleggen."

Berghuis: geen hands

Feyenoord scoorde via Jan-Arie van der Heijden wel in Deventer, maar de goal werd door arbiter Bas Nijhuis afgekeurd. Aangever Steven Berghuis zou hands hebben gemaakt. "Ik heb de bal niet tegen mijn hand gevoeld", zei Berghuis na afloop. "Ik was heel erg verbaasd, dacht dat er voor buitenspel werd gefloten."

Berghuis legde de schuld voor de nederlaag desondanks niet bij de arbiter. "We waren gewoon niet goed genoeg. Zonde."

Verbaasde Berghuis: geen hands

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl