De Samsung Galaxy Note 7
NOS NieuwsAangepast

Galaxy Note 7 van Samsung blijft problemen veroorzaken

Het grote ruilproces van de brandgevaarlijke Samsung Galaxy Note 7 is in volle gang. Maar echt soepel loopt het nog niet. Er zijn nog altijd zo'n 200.000 gebruikers in Zuid-Korea die hun toestel moeten terugbrengen.

Daarom is de reguliere verkoop van het toestel met drie dagen uitgesteld tot 1 oktober, schrijft The Wall Street Journal. Hierdoor moet Samsung al zijn aandacht kunnen richten op het ruilen.

Batterij snel leeg

Gebruikers van hun vervangende Galaxy Note 7, die dus niet meer zou moeten ontploffen, hebben daarnaast sinds eind vorige week klachten. De telefoon zou heel warm worden en de batterij zou snel leeglopen.

De schade is dan kleiner, maar Samsung kan meer kritiek er momenteel niet bij hebben. Volgens The Wall Street Journal zijn er tot nu toe alleen klachten binnengekomen uit het thuisland van de fabrikant, Zuid-Korea.

Incidenten

Een woordvoerder van de fabrikant zegt tegen de zakenkrant dat de problemen rondom de nieuwe toestellen niks te maken hebben met de batterij. Het zouden incidenten zijn, gelieerd aan problemen in de fabriek.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl