NOS Voetbal

Overmars: twee keer verliezen, is crisis bij Ajax

Overmars: Ajax zit nu even in een dipje

Het is onrustig bij Ajax na de uitschakeling in de Champions League en de slechte start van het eredivisieseizoen. Toch heeft Marc Overmars, directeur voetbalzaken bij de voetbalclub, nog alle vertrouwen in een goed verloop van het eredivisieseizoen.

"Nu zijn het inderdaad mindere tijden", vertelt de oud-voetballer in gesprek met NOS-verslaggever Joep Schreuder. "Het kan niet anders dan dat je in vier jaar tijd hoogte- en dieptepunten hebt. Helaas zitten we nu in deze situatie en daar moeten we zo snel mogelijk uit."

Overmars kan dan ook goed begrijpen dat er vraagtekens zijn bij de seizoensstart van de Amsterdammers. "Bij Ajax mag je nu eenmaal niet verliezen. Twee keer verliezen, betekent crisis in Amsterdam. Helaas kun je niet acht keer achter elkaar kampioen worden, ook al wil je dat nog zo graag."

Overmars: de wil is er bij Ziyech

De directeur voetbalzaken bevestigt ook dat Ajax een gesprek heeft gehad met FC Twente-middenvelder Hakim Ziyech. "Ik denk ook dat hij graag zou willen."

"Eerst moet hier de rust terugkeren, maar ik verwacht dat er deze week nog wat dingen zullen gebeuren op de transfermarkt en misschien vertrekken er bij ons nog meerdere middenvelders. Als we moeten betalen voor een goede voetballer, dan zullen we dat zeker doen."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl