Dit is een nieuwsbericht van
Rijnmond

Fietsende agent gewond na aanrijding met hoge snelheid

Op donderdagavond is een agent op de fiets aangereden door een auto op de Zaagmolenstraat in Rotterdam-Noord. Dit gebeurde rond 20:45 uur. Volgens getuigen zou de auto met hoge snelheid, naar schatting 70 tot 80 kilometer per uur, de agent hebben aangereden. De 27-jarige bestuurder uit Rotterdam reed volgens de politie onder invloed.

De aangereden agent werd door de klap gelanceerd en kwam meters verderop hard ten val, dat vertellen ooggetuigen. De agent zou hebben aangegeven dat hij zijn rug niet meer kon voelen, maar achteraf laat de politie weten dat hij alleen kneuzingen heeft opgelopen.

Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Er is ook een tweede agent door de auto geraakt bij de aanrijding. Zijn verwondingen vielen mee.

Bestuurder gevlucht

De bestuurder van de auto vluchtte direct na het incident, maar werd kort daarna aangehouden door de politie. De Zaagmolenstraat werd na het incident afgezet voor onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. Of de bestuurder de agenten bewust zou hebben aangereden, wordt nog onderzocht.

Auto met grote schade aan de voorruit na de aanrijding met de agent

Deel artikel: