Dit is een nieuwsbericht van
Oost

UPDATE: Jonge fatbike-rijder die in Dedemsvaart man sloeg, meldt zich bij politie

Een man in Dedemsvaart werd op maandagavond 29 juli mishandeld door een fatbike-bestuurder nadat hij met zijn gezin op de Markt liep. De fatbike raakte de man, die daarop de bestuurder aansprak. In plaats van excuses kreeg hij een vuistslag in het gezicht.

Geen normaal gesprek over de botsing, want het liep al snel uit de hand. De vader sprak de fietser aan, maar die reageerde met een vuistslag in het gezicht van de man. Door de klap viel de vader bovenop de fatbike. Daarna reed de jongeman weg.

Vuistslag na botsing

Begin september heeft de politie de bewakingsbeelden van de jonge bestuurder online gedeeld op Facebook. Op de foto’s was toen nog zijn gezicht vervaagd, omdat hij mogelijk minderjarig is. De politie wilde hem de kans geven zichzelf te melden, maar dat deed hij niet. Daarop is besloten de zoektocht naar de identiteit van de verdachte voort te zetten met herkenbare beelden.

Melden bij de politie in Hoorn

Nog geen dag na uitzending van de beelden in het opsporingsprogramma Plaats Delict is de identiteit van de jongen nu wèl bekend. Hij heeft zich vandaag bij de politie in Hoorn gemeld.

Nu bekend is wie de verdachte is, zijn de beelden - ook in dit artikel - verwijderd.

Deel artikel: