NOS Op3 Binnenland Buitenland Aangepast

NOS op 3 Kort

Een selectie van het nieuws, door NOS op 3.

Liveblog gesloten
 • Matt LeBlanc co-presentator Top Gear

  Niemand minder dan Matt 'Joey' LeBlanc wordt de nieuwe presentator van het BBC-programma Top Gear. Hij gaat de klus samen met Chris Evans klaren.

 • Busje met ingenieus dumpsysteem voor drugsafval gevonden

  Drugscriminelen hebben een nieuwe manier bedacht om drugsafval te dumpen. In Moergestel ontdekte de politie afgelopen nacht een busje met een ingenieus systeem.

  In de bus zat een speciaal buizensysteem, waarmee drugsafval al rijdend of stilstaand kan worden geloosd. Er was een gat gemaakt in de wielkast waar de vloeistof doorheen kon. In het busje zat een grote tank gevuld met zo'n duizend liter drugsafval. 

  Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

  Busje met ingenieus drugsdumpsysteem
 • Vanaf morgen op meer wegen 130 km/u

  Vanaf morgen mag je op meer wegen 130 km/uur rijden. Maar let wel op of de nieuwe verkeersborden er al staan, want vanaf dan gaat het echt in.

  Op de A2 gaat de snelheid vanaf half mei 's avonds en 's nachts omhoog.

  NOS / Lars Boogaard
 • Agent krijgt melding en adopteert puppy

  Het was liefde op het eerste gezicht voor de politieagent uit Florida Marcus Montgomery en de puppy Kylo. Montgomery werd op een melding bij een hondenopvang afgestuurd. De manager kwam binnen met Kylo op z'n arm. "Zodra ik hem zag, zei ik ' haal hem hier weg, anders neem ik hem morgen mee'", zei Montgomery. En zo geschiedde.