Jeremy Meeks werd opgepakt vanwege verboden wapenbezit

'Sexy crimineel' is vrij en gaat nu voor modellencarrière

Hij was 'te sexy voor achter de tralies', nu is hij weer vrij. De mugshot van Jeremy Meeks ging in 2014 de wereld over. De man met de mooie blauwe ogen werd in 2014 door de politie in Stockton (Californië) gepakt voor verboden wapenbezit.

Maar hè, die blauwe ogen. Binnen anderhalve dag kreeg de politiefoto van Meeks 50.000 likes. Veel vrouwen plaatsten liefkozende berichtjes onder de foto: "Ik schrijf 'm vanavond een brief", "hoe hoog is zijn borg?" en "OMG those eyes wheew". Dat hij een crimineel was, leek er niet zo toe te doen. "Hij is een crimineel, nou en? Hij is gewoon onwijs lekker."

Klein detail: Meeks is getrouwd en heeft drie kinderen.

Jeremy Meeks

Maar de hype was geboren en het internet ging aan de haal met de boevenfoto.

Ondanks alle smeekbedes om Meeks vrij te laten, werd hij in februari 2015 veroordeeld tot 27 maanden cel, maar is dus eerder vrijgekomen.

Tegenover Buzzfeed vertelt zijn zaakwaarnemer Jim Jordan dat Meeks zijn opties al aan het bekijken is, ook wat betreft een toekomstige modellencarrière. "We zijn met verschillende agentschappen in gesprek en er staan films in de planning. Er gebeurt op dit moment heel veel."

En hoe heeft Meeks het heeft gehad in de gevangenis? "De andere gevangenen waren erg aardig voor hem."

Deel artikel: