flickr | George Thomas (CC BY 2.0)

Apple krijgt het te verduren na lanceren Android-app

Het leek Apple zo verstandig: een app lanceren om Android-gebruikers te laten overstappen naar iOS. Maar dat liep even anders. Het is met de 'Move to iOS'-app heel simpel om je data van je Android over te zetten naar een IOS-apparaat.

Maar om nou te zeggen dat Android-gebruikers op die Apple-hulp zitten te wachten...

Screenshot
De waardering van 'Move to iOS'

Het is voor het eerst dat een Apple-app verkrijgbaar is in de Google Play Store, die alleen bedoeld is voor Android-gebruikers.

Volgens de fandroids een poging om 'iemand van de hemel naar de hel' te trekken. "Nee Apple, ga weg met je app. Jullie moesten zelf niks van Android hebben, hypocrieten."

Neeeee! Doe het niet! Blijf bij Android!

Peter Havekes

Apple-fanboys proberen de situatie nog te redden: "Download deze app, koop een iPhone en krijg zo een beter leven" of "eindelijk helpt Apple mensen die een verschrikkelijke fout hebben begaan om hun leven weer op de rails te krijgen. Iedereen verdient een tweede kans".

Top! Goed voorbereid om weer terug te gaan naar een iPhone.

Tom Nijhuis

De Android-gebruikers spelen binnen de Google Play Storen natuurlijk een thuiswedstrijd. De score is op het moment van schrijven 2840 beoordelingen van één ster tegenover 731 beoordelingen van vijf sterren.

Het is onwaarschijnlijk dat Apple zich iets van deze slechte score aantrekt. In juli zei Apple-baas Tim Cook nog dat er in het tweede kwartaal van 2015 een recordaantal Android-gebruikers overstapte naar iOS.

Deel artikel: