PVV stelt geen Kamervragen na 'Allahoe akbar' in Willem Wever

"Nee", PVV-Kamerlid Martin Bosma stelt geen Kamervragen naar aanleiding van een aflevering van Willem Wever gisteren. Dat zegt Bosma tegen de NOS. De Telegraaf meldde vanochtend dat Bosma de 'Allahoe akbar' van presentator Ajouad El Miloudi van gisteren niet vond kunnen. "Zeker niet bij de NPO", zou hij gezegd hebben. Bosma weet dus van niets, al spreekt De Telegraaf dat dan weer tegen.

KRO-presentator Ajouad stapte gisteren in een achtbaan met een jochie dat wilde weten hoe achtbanen gebouwd worden. En in een van de achtbanen zat een looping, dus riep Ajouad 'Allahoe akbar', omdat hij het zo spannend vond.

Ajouad: "Die achtbaan, vooral de Python, was toch wel met een soort van tegenzin. Maar ik vond dat ik het moest doen, want er stond een jongetje naast me dat er helemaal geen problemen mee had." Dus stapte hij in. Eenmaal in het bakje zette hij het op een bidden, omdat hij een beetje hulp nodig had. "Dat was de achterliggende gedachte."

"Ik hoop dat daar in Nederland nog plek voor is", zegt Ajouad. "En als dat niet zo is, dan gaan we dat de komende dagen wel merken."

Deel artikel: