NOS NieuwsAangepast

Families: zoekactie gaat door

De families van Lisanne Froon en Kris Kremers hopen nog altijd dat er duidelijkheid zal komen over de verdwijning van de twee vrouwen in Panama. Dat valt af te leiden uit de verklaring die zij vanavond hebben uitgebracht, na de bevestiging dat Lisannes DNA is aangetroffen in weefsel dat in de jungle is gevonden.

"Wat beide families betreft zal de zoekactie gewoon doorgaan", staat in de verklaring. De families schrijven dat er nog onderzoeken worden gedaan en dat nog niet duidelijk is of ook het DNA van Kris kan worden bevestigd.

In shock

Op een persconferentie bevestigde justitie in Panama vanmiddag dat het menselijk weefsel dat is gevonden van Lisanne is. Er wordt nog onderzoek gedaan naar botresten. Van Kris is tot nu toe geen DNA aangetroffen. In een eerste reactie sprak de woordvoerder van de families van "een trieste dag".

Net als in de verklaring van afgelopen vrijdag zeggen de families dat ze "in shock" zijn door de ontwikkelingen en vragen ze de media om terughoudendheid in de berichtgeving. Ze hopen het nieuws in alle rust te kunnen verwerken.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl