Arsenal pas laat langs Norwich

Arsenal heeft dankzij een 3-1 zege op Norwich City zijn stadgenoten Tottenham Hotspur en Chelsea in de Premier League ingehaald en staat derde.

Chelsea heeft een punt minder en nog een duel tegoed.

Arsenal keek lange tijd tegen een 1-0 achterstand aan. Pas vijf minuten voor tijd kwamen de Gunners langszij via een omstreden strafschop (duwtje tegen Olivier Giroud werd gezien door de grensrechter), die Mikel Arteta benutte.

Drie minuten later maakte Olivier Giroud er 2-1 van. In blessuretijd maakte Lukas Pudolksi ook nog de derde voor Arsenal, dat zo drie keer scoorde in de laatste zeven minuten.

Dagen Reading en QPR lijken geteld

Reading pakte een punt tegen Liverpool (0-0), maar blijft laatste. Ook voor Queens Park Rangers (2-0 nederlaag bij Everton) lijkt het doek te vallen. Beide teams hebben zeven punten minder dan Wigan Athletic en speelden twee wedstrijden meer.