NOS NieuwsAangepast

Slam!FM-feest 30 april uitverkocht

Het feest dat Slam!FM op Koninginnedag geeft in Alkmaar is uitverkocht. Dat schrijft het radiostation op zijn site. In twee weken tijd zijn ruim 20.000 kaartjes à vijf euro verkocht.

Het feest is op een parkeerterrein bij het AZ-stadion. Het is nog niet bekend wie er optreden. "Wij hebben helaas nog niemand kunnen strikken", zegt een woordvoerder van Slam!FM. Binnenkort worden de namen bekendgemaakt.

Museumplein

Vorig jaar hield Slam!FM het Koninginnedagfeest op het Java-eiland in Amsterdam. Toen werd vanwege de drukte op een gegeven moment afgeraden om nog naar het Slam!FM-feest te komen. Om de toeloop van bezoekers aan de hoofdstad dit jaar te verminderen, is besloten het feest naar Alkmaar te verplaatsen.

De organisatoren van het traditionele Radio 538-koninginnedagfeest op het Museumplein in Amsterdam organiseren het Slam!FM-feest in Alkmaar. Het is het tweede jaar op rij dat Radio 538 geen feest op het Museumplein houdt. In 2012 verbood burgemeester Van der Laan het evenement omdat er te veel mensen op afkwamen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl