De vrouw kwam onder haar eigen auto terecht
In samenwerking met
Omroep Brabant
NOS Nieuws

Vrouw komt onder eigen auto en overlijdt

Een vrouw uit Deurne is onder haar eigen auto terechtgekomen en overleden. De 74-jarige vrouw parkeerde vanmiddag bij thuiskomst de auto op haar oprit. Niet lang daarna rolde de auto achteruit over de vrouw heen.

Volgens de politie gaat het om een noodlottig ongeval. De uitgerukte hulpdiensten konden niets meer voor het slachtoffer betekenen. Medewerkers van de ambulance zouden nog hebben geprobeerd om de vrouw te reanimeren.

Verschillende omstanders zagen volgens Omroep Brabant het ongeluk gebeuren. Een buurvrouw vertelt dat het om een oudere vrouw ging, die alleen in haar huis woonde. Het ongeluk zelf heeft ze niet gezien, maar was er wel getuige van hoe de politie de auto naar voren rolde om te proberen de vrouw te bevrijden. "De motor draaide toen nog", zegt de aangeslagen buurvrouw.

Traumahelikopter

Andere voorbijgangers hadden niet meteen door dat het om een ongeluk ging. "We zagen wel armen en benen, maar dachten in eerste instantie dat het een pop was of iemand die olie uit de auto liet lopen." Toen ze zagen dat het mis was, belden ze de politie.

Het aanzicht heeft veel indruk op de man gemaakt. "Je ziet wel armen en benen, maar op een hele rare manier. Ik sta hier met gemengde gevoelens. Ik voelde me machteloos toen we het zagen gebeuren. En nu, nu weet ik het eigenlijk niet zo goed."

Naast de politie waren de brandweer en drie ambulances aanwezig. Een opgeroepen traumahelikopter is doorgevlogen toen bleek dat het slachtoffer al was overleden.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl