In samenwerking met
Omroep West
NOS NieuwsAangepast

Man zwaargewond door explosie bij auto in Den Haag

Bij een explosie in Den Haag is vannacht een man zwaargewond geraakt. Hij werd op straat aangetroffen door agenten die op de explosie afkwamen. De man is naar het ziekenhuis gebracht, meldt de politie.

In het Haagse Transvaalkwartier was rond 01.30 uur een harde knal te horen, door een explosief dat afging bij een auto, schrijft Omroep West. Het is onduidelijk of het explosief van de man was.

Het slachtoffer is eerst op straat behandeld, onder meer door het Mobiel Medisch Team. Ook een traumahelikopter was opgeroepen, net als de brandweer.

Onderzoek

Omroep West sprak met een buurtbewoonster die het slachtoffer vannacht heeft gezien. "Hij lag op zijn buik en schreeuwde dat hij veel pijn had", vertelt zij. "Overal lag bloed." Volgens de getuige mist de man een deel van zijn hand door het incident.

De politie heeft een deel van de straat afgezet voor onderzoek, onder meer door het Team Explosieven Verkenning. Op dit moment kan de politie nog geen uitspraak doen over het onderzoek of over hoe het met het slachtoffer gaat.

Man zwaargewond door explosie in Den Haag

Advertentie via Ster.nl