De politie bij het pand in Sittard
In samenwerking met
L1mburg
NOS NieuwsAangepast

Zeven aanhoudingen na mishandelingen in pand Sittard

De politie heeft zeven verdachten aangehouden voor de mishandeling van vier mensen in een pand in Sittard, in de nacht van dinsdag op woensdag.

Een 45-jarige man uit Heerlen schakelde de politie in omdat hij naar eigen zeggen was mishandeld in het pand. Volgens De Limburger was de man ontsnapt. Hij zou naakt en met vastgebonden handen buiten zijn gevonden. De krant spreekt daarom van een gijzeling. De politie wil niet bevestigen of het inderdaad om een gijzeling gaat.

Ter plekke ontdekte de politie nog drie vermoedelijke slachtoffers. Het gaat om drie Limburgse mannen van 22, 43 en 50 jaar oud. Twee van de vier slachtoffers moesten naar het ziekenhuis.

Verdachten vast

Drie anderen werden in het pand aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de mishandelingen. Het gaat om twee mannen van 22 en 28 jaar uit Sittard en een 22-jarige vrouw uit Polen. Later in diezelfde nacht zijn nog vier mannen tussen de 24 en 45 jaar oud aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de mishandelingen.

Volgens een verslaggever van De Limburger is een deel van de verdachten weer vrijgelaten. De rest zit in beperking, meldt 1Limburg. Dat betekent dat ze alleen contact mogen hebben met hun advocaten.

Het pand wordt nog onderzocht door de forensische opsporing.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl