Memphis Depay

Depay begint op eigen helft aan solo en scoort prachtig tijdens zijn rentree

Memphis Depay heeft zijn rentree op de velden opgeluisterd met een zeer fraaie treffer. De Oranje-international van Atlético Madrid begon op eigen helft aan een solo, speelde drie man uit en schoot de bal vervolgens ook nog langs de keeper.

Depay maakte na ruim een maand weer minuten op het voetbalveld, voor het eerst sinds hij in de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Gibraltar was uitgevallen met een hamstringblessure.

Tien minuten speeltijd

Trainer Diego Simeone liet hem de laatste tien minuten opdraven tegen Real Valladolid. De stand was toen 2-3 in het voordeel van de Madrilenen. Depay bepaalde met zijn goal de eindstand op 2-5.

Atlético Madrid komt door de zege weer op twee punten van stadgenoot Real Madrid. Barcelona gaat nog steeds royaal aan de leiding.