Félix Auger-Aliassime
NOS Sport

Auger-Aliassime sneuvelt verrassend in Miami, Tsitsipas wel door

De als vijfde geplaatste Félix Auger-Aliassime is op het ATP-toernooi van Miami uitgeschakeld in de derde ronde. De Canadees verloor verrassend van de Argentijn Francisco Cerundolo: 6-2, 7-5.

De als tweede geplaatste Stefanos Tsitsipas heeft zich wel geplaatst voor de achtste finales. De Griek moest tegen de Chileen Cristian Garin weliswaar een set afstaan, maar won wel: 6-3, 4-6 en 6-4.

Eerder vandaag plaatste Botic van de Zandschulp zich al voor de achtste finales in Miami door de Noorse topspeler Casper Ruud te kloppen. In de volgende ronde speelt hij tegen de Fin Emil Ruusuvuori, de nummer 54 van de wereld.

Stefanos Tsitsipas moest een set afstaan, maar plaatste zich wel voor de achtste finales

Bij het vrouwentoernooi van Miami heeft Jessica Pegula zich ten koste van Magda Linette geplaatst voor de kwartfinales. De Amerikaanse, als tweede geplaatst, wees de Poolse (20) met 6-1,7-5 terug.

In de kwartfinales treft ze Anastasia Potapova. De Russische verraste eerder Coco Gauff en was nu Zheng Qinwen met 6-4,7-6 (4) de baas. De Chinese maakte even veel punten, maar legde het op de cruciale momenten af tegen Potapova.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl