ADO kan tegen hekkensluiter Jong FC Utrecht goede reeks niet vervolgen

ADO Den Haag heeft zijn goede reeks van drie opeenvolgende zeges niet voortgezet in de eerste divisie. De ploeg van trainer Dick Advocaat kwam thuis tegen hekkensluiter Jong FC Utrecht niet verder dan 1-1.

ADO kende tot vanmiddag een vlekkeloze start van 2023 met zeges op FC Dordrecht en MVV (competitie) en Kozakken Boys (KNVB-bekertoernooi), maar incasseerde nu een tegenvaller.

Aanvankelijk leek de thuisploeg andermaal op weg naar een goede middag. Thomas Verheydt zette ADO na dertig minuten op 1-0 na een goede voorbereidende actie van Boy Kemper. De Utrechters kwamen in de tweede helft uiteindelijk langszij dankzij een eigen doelpunt van Daryl Werker in de 66ste minuut.

ADO veertiende

ADO is door het gelijkspel nu de nummer veertien van de eerste divisie en speelt vrijdag tegen VVV-Venlo. Jong FC Utrecht blijft hekkensluiter en ontvangt op maandag 30 januari De Graafschap.