Beste uit het ooog
NOS NieuwsAangepast

Podcast Oog: van laatste vlucht naar ballonnen in de lucht

Steeds meer huishoudens verkeren in financieel zwaar weer. De kans is groot dat Nederland door de oorlog in Oekraïne in een recessie belandt. Volgens hoofdeconoom Esther Barendrecht van Rabo Research is de kans groot dat zo'n recessie er aan het einde van het jaar komt.

Luitenant-kolonel en piloot Joost Niki Luijsterburg maakt binnenkort zijn laatste vlucht in de F16. Het vliegtuig wordt vervangen door de F35. Reden voor het Nationaal Militair Museum om een tentoonstelling te wijden aan de fameuze straaljager.

En Herman Kleinsmit vertelt in de podcast alles over de 35ste editie van de Friese Ballonfeesten. Dinsdag begon dat met tientallen heteluchtballonnen die tegelijkertijd opstegen.

Deze aflevering van Het Beste uit het Oog kun je hier beluisteren. Bevalt het? Vergeet je dan niet te abonneren!

Onze podcasts:

De Dag: elke werkdag twintig minuten verdieping bij één onderwerp uit het nieuws.

Met het Oog op Morgen: elke dag een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview.

Het Beste uit het Oog: iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week.

De Stemming van Vullings en Van der Wulp: elke vrijdag een nieuwe aflevering waarin de politieke week wordt doorgenomen. Gemaakt door NOS en EenVandaag.

Lang verhaal kort: elke werkdag rond vijven één onderwerp, in 5 minuten. NOS op 3 vertelt je wat je moet weten over een actueel onderwerp om het nieuws erover beter te kunnen volgen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl