Mats Wieffer baalt

Feyenoord gaat keihard onderuit in oefenduel met FC Kopenhagen: 7-0

Net als Ajax heeft ook Feyenoord geen vlekkeloze start gemaakt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste oefenwedstrijd werd met maar liefst 7-0 verloren van FC Kopenhagen.

De ploeg van trainer Arne Slot, met een flink deel jonge spelers, ging hard onderuit. Doelman Justin Bijlow stond wel onder de lat, hij werd na vijf minuten al gepasseerd en na de twintigste minuut ging het hard.

Voor rust stond de regerend kampioen van Denemarken al met 5-0 voor op Varkenoord.

Het elftal van Feyenoord voor de oefenwedstrijd

Nieuwelingen Danilo (overgenomen van Ajax) en Mats Wieffer (overgenomen van Excelsior) kregen een basisplaats. Ook Jens Toornstra en Jorrit Hendrix speelden in de eerste helft. In de rust verscheen er een voltallig nieuw elftal op het veld in Rotterdam. Mohamed Taabouni, transfervrij overgekomen van AZ, kwam ook in actie.

Maandag vertrekt Slot met zijn ploeg op trainingskamp naar Oostenrijk, daar staat zaterdag een duel met Red Bull Salzburg op het programma.