NOS NieuwsAangepast

Het beste uit het Oog: Dichten in gebarentaal en opvallende politieke versprekingen

In de nieuwste editie van de podcast Het Beste uit het Oog gaat het over de zaak rond de moord op Peter R. de Vries. Advocaat Peter Schouten was erbij toen het OM deze week levenslang eiste tegen de verdachten. Schouten was goed bevriend met de misdaadjournalist. Hoe was het voor hem om alle details van de moord te horen?

En hoe vertel je een verhaal, terwijl je doof bent? Sam Onclin weet daar alles van. Zij is doof én dicht in gebarentaal.

De podcast eindigt met columnist Patrick Nederkoorn. Hij verzamelde zijn favoriete politieke versprekingen.

Deze aflevering van Het beste uit het Oog kun je hier beluisteren. Bevalt het? Vergeet je dan niet te abonneren!

Onze podcasts:

De Dag: elke werkdag twintig minuten verdieping bij één onderwerp uit het nieuws.

Met het Oog op Morgen: elke dag een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview.

Het Beste uit het Oog: iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week.

De Stemming van Vullings en Van der Wulp: elke vrijdag een nieuwe aflevering waarin de politieke week wordt doorgenomen. Gemaakt door NOS en EenVandaag.

Lang verhaal kort: elke werkdag rond vijven één onderwerp, in 5 minuten. NOS op 3 vertelt je wat je moet weten over een actueel onderwerp om het nieuws erover beter te kunnen volgen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl