Harry Kane
NOS Voetbal

Kane zet streep door megatransfer naar Manchester City: '100% focus Spurs'

Wekenlang zoemde het rond: de megatransfer van Harry Kane van Tottenham Hotspur naar Manchester City. Maar de aanvaller heeft vandaag aan alle onzekerheid een einde gemaakt. Via een bericht op social media laat hij weten dat hij deze zomer geen overstap maakt en bij Tottenham blijft.

De 28-jarige aanvaller drong eerder nog aan op een vertrek bij de Spurs, maar voorzitter Daniel Levy wilde hem onder geen beding laten gaan. Volgens Kane lag er een afspraak tussen hem en de club dat een transfer bespreekbaar was. Manchester City bracht daarom een bod uit van 122 miljoen euro. Later werd dat zelfs verhoogd naar 150 miljoen.

Veel positieve reacties

Spurs-voorzitter Levy was echter niet te vermurwen en hield voet bij stuk. Kane viel afgelopen weekend in tijdens de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen Wolverhampton. Hij kreeg applaus toen hij binnen de lijnen kwam.

"Dat ontvangst van de fans was geweldig. Ik heb veel positieve reacties gekregen de afgelopen weken. Ik blijf bij Tottenham deze zomer en ben 100% gefocust om het team aan succes te helpen", schrijft Kane.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl