Epke Zonderland komt vandaag in actie in Melbourne
NOS Sport

De sport van vrijdag bij de NOS

Turner Epke Zonderland heeft nog drie kansen om zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen van komende zomer. Zonderland moet één van de drie resterende wereldbekerwedstrijden winnen om kans te blijven maken op deelname in Tokio. Vandaag is de eerste kans bij de wereldbekerwedstrijden in Melbourne.

In Australië probeert Zonderland zich vandaag eerst te kwalificeren voor de rekstokfinale van zondag. Beelden van zijn oefening en een eerste reactie zijn te zien op NOS.nl en in de NOS-app, aan het einde van de ochtend en in het journaal van 13.10 uur. Een samenvatting van zijn dag is vanaf 18.45 uur te zien in het Sportjournaal op NPO 1.

Voetbal

Uiteraard blikken we ook terug op de prestaties van Ajax en AZ in de Europa League. In Spanje leed Ajax een pijnlijke nederlaag tegen Getafe, terwijl AZ thuis met veel moeite een gelijkspel uit het vuur wist te slepen tegen LASK Linz.

En vanavond is er ook een wedstrijd in de eredivisie. Hekkensluiter RKC Waalwijk neemt het in eigen huis op tegen nummer elf Sparta Rotterdam.

  • NOS
    Programma speelronde 24 eredivisie
  • NOS
    Stand eredivisie per 16-2

De wedstrijd is rechtstreeks te volgen in het liveblog op NOS.nl en in de NOS-app. In Langs de Lijn En Omstreken (vanaf 20.30 uur op NPO Radio 1) zijn flitsen van de wedstrijd te horen.

Een samenvatting van het duel is om 22.15 uur te zien in Eredivisie op vrijdag op NPO 1.

De uitzendingen van vrijdag 21 februari

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1
20.30 uur Langs de Lijn en Omstreken NPO Radio 1
22.15 uur Eredivisie NPO 1
23.50 uur Sport in late Journaal NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl